Alles over rijscholen, rijles en je rijbewijs!

Alles over rijles, rijscholen en je rijbewijs

Wat kost een tussentijdse toets? Wat is een RIS opleiding? Hoe vind ik een goede rijschool? Op al dit soort vragen vind je antwoord op rijbewijsinfo.nl: jouw informatiebron over rijles, rijscholen en het rijexamen!

Gratis theorie-examens oefenen?
Rijbewijsinfo.nl heeft voor jou de beste websites op een rijtje gezet waar je gratis theorie-examens kunt oefenen!

Uitgelicht: Gevaarherkenning

Gevaarherkenning is niet alleen een onderdeel van het theorie-examen, maar ook van het rijexamen! De examinator zal je vragen even te stoppen aan de kant en je vervolgens vragen waarom je een verkeerssituatie op jouw manier hebt opgelost.
Lees verder -->

Vraag van de week
Heb jij een vraag over rijles, rijscholen of je rijexamen? Stuur je vraag dan naar rijbewijsinfo.nl
 

Uitgelicht: Rijexamen in de winter

Je hebt rijles en je rijexamen staat gepland. Je werkt samen met je rijinstructeur naar het examenniveau toe. En dan gaat het flink sneeuwen op je examendag...
Lees verder -->

Uitgelicht: BOVAG rijscholen

De belangrijkste en bekendste organisatie voor de rijschoolbranche is de BOVAG. Toch is slechts zo’n 15% van alle rijscholen aangesloten bij de BOVAG. Dit zijn vaak wel de grote rijscholen, zodat de BOVAG toch bijna 30 procent van de werkzame personen in de rijschoolbranche vertegenwoordigt.
Lees verder -->

Uitgelicht: Een goede rijschool vinden

Je rijopleiding is een investering in je toekomst. Kies daarom voor een goede rijschool! Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan, er is enorm veel keuze in rijscholen en soorten rijopleiding. Wil je in 10 dagen je rijbewijs halen of neem je liever wat langer de tijd?
Lees verder -->


© rijbewijsinfo.nl 2010-2017 | A Blue Ocean Fishing initiative.