Alle informatie voor rijscholen en rijinstructeurs

29 augustus 2012
Hoe word ik rijinstructeur? Hoe start ik mijn eigen rijschool? Is er een CAO voor rijinstructeurs? Hoe werf ik nieuwe klanten? Wat verdien ik bij een rijschool in loondienst? Bij welke brancheorganisaties kan ik me aansluiten? Hoe maak ik het beste gebruik van social media? Hoe bouw ik pensioen op? Hoe voer ik mijn administratie?

Op al deze vragen en meer vind je vanaf nu antwoord op Rijbewijsinfo.nl! Kijk de komende weken geregeld op deze pagina voor de nieuwste artikelen!

Vooropleiding

Je kunt direct met de opleiding tot rijinstructeur beginnen als je een diploma hebt van het VMBO, de Mavo of hoger. Ook als je een overgangsrapport hebt van 3 naar 4 Havo terwijl je de Havo niet hebt afgemaakt, mag je direct instromen in de opleiding tot rijinstructeur categorie B.
Lees verder -->

 

Opleiding tot rijinstructeur

Fase 1 van de opleiding tot rijinstructeur is onderverdeeld in een theoretisch deel (fase 1a) en een praktisch deel (fase 1 b) Fase 1 A wordt afgesloten met een theorie-examen. De vragen hebben onder andere betrekking op de volgende onderdelen:
Lees verder -->

Meld u aan voor Rijscholen Vergelijken

Rijbewijsinfo zoekt professionele rijinstructeurs (auto en motor) die graag een persoonlijke profielpagina willen op Rijscholen Vergelijken. Via Rijscholen Vergelijken brengt Rijbewijsinfo bezoekers in contact met professionele rijinstructeurs uit hun regio zodat de keuze voor een goede rijschool voor de kandidaat makkelijker wordt. Rijscholen en rijinstructeurs kunnen vanaf nu informatie opvragen over de voorwaarden voor deelname door een e-mail te sturen naar Rijbewijsinfo.nl.

Ben je rijinstructeur of wil je rijinstructeur worden? Heb je een vraag die momenteel nog niet wordt beantwoord op Rijbewijsinfo.nl? Stuur een e-mail naar Rijbewijsinfo.nl en je krijgt van ons persoonlijk antwoord.

Wat kost een opleiding tot rijinstructeur?

Bij de verschillende opleidingsinstituten kun je de kosten terugvinden op de website of deze opvragen.Gemiddeld ben je voor de dagopleiding inclusief examens...
Lees verder -->


© rijbewijsinfo.nl 2010-2017 | A Blue Ocean Fishing initiative.