Rijscholen Vergelijken op Rijbewijsinfo.nl

Rijbewijsinfo.nl is dé onafhankelijke portal voor iedereen die informatie zoekt over het halen van het rijbewijs. Rijbewijsinfo.nl wordt wekelijks uitgebreid met nieuwe artikelen en categorieën.

rijscholen vergelijken Bezoekers van Rijbewijsinfo.nl kunnen een vrijblijvende rijtest (eerste rijles) reserveren bij de rijinstructeur van hun keuze. Elke rijinstructeur krijgt een eigen persoonlijke profielpagina op Rijbewijsinfo.nl Op die manier kan de potentiële klant zelf de rijinstructeur selecteren die hem het meest aanspreekt. Via deze profielpagina kunnen de bezoekers van Rijbewijsinfo.nl een vrijblijvende proefles reserveren bij de rijinstructeur en rijschool van hun keuze.

Omdat voor de bezoeker al een selectie is gemaakt uit de vele rijscholen en rijinstructeurs uit de regio, is de keuze voor een goede rijschool makkelijker gemaakt!

De belangrijkste voordelen voor rijscholen

  1. Rijbewijsinfo.nl werft voor u cursisten tegen een laag tarief zodat u uw omzet en bezetting kunt verhogen.
  2. Prestatiegericht adverteren: geen kosten meer voor vermeldingen op websites waarvan u het resultaat niet kunt meten. Geen kosten voor kliks naar uw website. Rijbewijsinfo.nl verzorgt voor u de marketing!
  3. Gratis extra naamsbekendheid en onderscheidend vermogen ten opzichte van uw concurrenten in uw regio. U betaalt geen maandelijke kosten en geen setup kosten voor uw profielpagina.
  4. U bepaalt zelf de duur en het tarief van uw proefles

De belangrijkste voordelen voor cursisten

  1. Je kiest zelf de rijinstructeur die het beste bij je past op basis van zijn of haar persoonlijke profielpagina. Je bent niet afhankelijk van je rijschool bij welke instructeur je wordt ingedeeld.
  2. Je hoeft niet verder te zoeken. De beste rijscholen en rijinstructeurs zijn al voor je geselecteerd door Rijbewijsinfo.nl
  3. Een exclusieve aanbieding of attentie voor jou als bezoeker van Rijbewijsinfo.nl als je je rijopleiding vervolgt bij de rijschool van jouw keuze.

Hoe werkt het?

De bezoeker zoekt op regio en kan vervolgens de profielpagina's lezen van de rijinstructeurs van de beste rijscholen. Via de profielpagina kan de bezoeker informatie opvragen of direct een afspraak maken voor een vrijblijvende proefles.

vind de beste rijschool Na ontvangst van de gegevens neemt Rijbewijsinfo.nl contact op met de cursist om de wensen te inventariseren. Vervolgens stuurt Rijbewijsinfo.nl de gegevens van de cursist en eventuele aanvullende informatie naar de rijschool. De rijschool neemt contact op met de cursist en plant de proefles in.

Na de proefles geeft u de cursist een advies op maat over het verdere vervolg van de rijopleiding en pakketkeuzes. U kunt u direct zelf de volgende rijles inplannen.

Om de kans dat de klant de rijopleiding bij u vervolgt zo groot mogelijk te maken, doet u op uw profielpagina nog een speciale aanbieding voor bezoekers van Rijbewijsinfo.nl U bent geheel vrij in het bepalen van de aanbieding. Het enige waar de aanbieding aan dient te voldoen is dat deze niet te reserveren is via uw eigen website of externe websites. Alleen op deze manier wordt uw campagne een succes!

NB: het gaat er niet om dat u gaat stunten met uw lesprijzen! De klant zal vooral een keuze voor u als rijinstructeur maken en minder prijs gedreven zijn.

Wat kost het?

Rijbewijsinfo.nl houdt de kosten voor u als rijschool laag en transparant. Een nieuwe cursist werven via andere online kanalen kost u meer. Neem contact op met Rijbewijsinfo.nl voor uitgebreide informatie.


© rijbewijsinfo.nl 2010-2017 | A Blue Ocean Fishing initiative.